Hostess Kuwait si Qatar ( 1000-1300 euro/luna)

Buzau > Buzau. Publicat joi, 05 noiembrie 2015 , vizualizat de 317 ori

Tip anunt: Oferta

Tip: Munca in strainatate

Localitate: Buzau

Salariu : 1300 Euro

Descriere: Pentru a efectua acest job cu succes o persoană trebuie să fie în măsură să îndeplinească fiecare datorie esențială la un standard satisfăcător. Hostessa are menirea de a interactiona cu clientii / invitatii , capabila sa ofere informatii, sa poarte o conversatie in limba engleza in functie de cerintele clientului. Hostessa este reprezentanta personală ( imaginea) a serviciului și ospitalitatii de ansamblu a personalului restaurantului.Pe durata asteptarii a clinetilor / invitatilor, este datoria hostessei sa se asigure ca clientul se simte comfortabil si ca este informat cu privire la comanda efectuata sau timpii de asteptare. În unele restaurante, hostessele oferă băuturi oaspeților care trebuie să aștepte. Responsabilitati: Această poziție este una de contact direct cu clientul si de aceea trebuie respectate in permanenta toate standardele de excelenta pentru a satisface si depasi asteptarile oaspetilor sau clinetilor. Responsabilitatile hostesselor include monitorizarea meselor libere/rezervate, estimarea numarului de oaspeti si monitorizarea listelor de asteptare, asigurandu-se ca nevoile clientilor sunt indeplinite in timpul asteptarii acestora. Este in responsabilitatea hostessei sa raspunda la telefon, sa faca rezervari, sa intampine clientii si sa ii conduca la locurile lor, sa ofere informatii , sa serveasca bauturi cand este cazul, sa intretina atmosfera si sa promoveze firma. Studii : O buna experienta in industria ospitalitatii (cel puțin 4 ani), cu diplomă de licență în Hotel Management / Catering sau Relatii cu publicul. Oferta noastra: - Durata contractului :3 ani - Vacanță: 1 luna concediu plătit după finalizarea primului an. - Locuinta asigurata . - Transport asigurat la locul de munca. - Alocație de hrană: Nu este inclusa. - Limbi necesare și nivelul său: Fluență în limba engleză. - Varsta: 25-35 (fata) - Salariu: 1000 - 1300 euro / luna - Mod de Interviu: Skype - Disponibilitate: : Cat mai curand posibil. . - Posturi de lucru: Kuweit și Qatar. Ești o persoană vesela, vorbăreț, prietenosa ? Dacă aveți experiență în industria ospitalitatii / domeniul hotelier si sunteti comunicativa, prietenosa, punctuala, spontana, inventiva , va bucurati de interactionarea cu oamenii si va doriti un job de viitor , aplicati un cv la frjacobs [ At ]telenet.be!!!

Contacteaza vanzatorul


▼ Alte anunturi la fel cu "hostess kuwait si qatar 1000-1300 euro luna " din Buzau

Hostess for Kuwait and Qatar ( salary 1000-1300 euro/month)

Maracineni / Locuri de munca / Munca in strainatate
... ability required. The hostess is a personal representation... is the job of...Executive Chefs for Kuwait and Qatar ( salary 5800- 8700 euro/month)

Maracineni / Locuri de munca / Munca in strainatate
... Salary 5800 – 8700 Euro /month Mode... Earliest possible. Working...Head Chefs for Kuwait and Qatar ( salary 3500 - 4400 euro/month)

Buzau / Locuri de munca / Munca in strainatate
... Salary 3500 – 4400 Euro /month Mode... Earliest possible. Working...Sous Chefs for Kuwait and Qatar ( salary 2900- 3500 euro/month)

Buzau / Locuri de munca / Munca in strainatate
... Salary 2900 – 3500 Euro /month Mode... Earliest possible. Working...Restaurant Mangers for Kuwait and Qatar ( salary 2900- 4400 euro/month)

Buzau / Locuri de munca / Munca in strainatate
... Salary 2900 – 4400 Euro /month Mode... Earliest possible. Working...